2013. május 7., kedd

A Stage Dolls Go-Go Bár bemutatkozása


A Stage Dolls Go-Go Bár Amerikában New Jersey államban található, a 46-os főút mellett egy önálló épületben, az épület körül parkolóhelyekkel a vendégek számára.
A bár menedzsere a bár tulajdonosával egyetértésben úgy gondolták lehetőséget adnak néhány magyar Go-Go táncos lánynak a színpadra lépésre Amerikában. Engem kértek meg, hogy itt Magyarországon és a szomszédos országok magyarok lakta területein segítsek megismertetni ezt a rendkívüli lehetőséget a táncos lányokkal. Leginkább azoknak ajánlom, akik rövid időre (max. 3 hónapra) szeretnének kiutazni Amerikába egy kis pénzt keresni, ugyanis 2-3 hónap amerikai munka után jelentős összeget vihettek haza. Kereseti lehetőség napi 200 - 500 USD.
A bár minden nap 16:00 - 02:00-ig van nyitva. A táncosoknak óránként 10 percet kell a színpadon tölteni, ehhez jön még a privát tánc, ennek a díjazása 20 USD zeneszámonként. 
Alkalmanként a bárban bulik vannak, ilyenkor a szokásosnál több vendég van, ami természetesen azt jelenti, hogy ilyenkor többet is tudtok keresni.
A vendégek nagy része rendszeresen visszajáró vendég, a lányokkal szemben tisztelettudóan viselkednek. A bár nyitvatartási ideje alatt biztonsági őr vigyáz folyamatosan a rendre és természetesen a táncosokra.
Bővebb információ honlapunkon és Facebook oldalunkon. Szeretettel várjuk jelentkezésed.
A Stage Dolls Go-Go Bár hivatalos magyarországi képviselője:
Maurer Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése